Médiamegjelenések 2012-ben

Az Útkezelő Szervezetről megjelent nyomtatott és videó anyagok.

GYMJV Útkezelő Szervezete


Médiamegjelenések

Újság

2012.10.04.

2012.10.05.

Félmilliárd forint vízelvezetésre és utakra Győrben

Győr öt városrészében több mint félmilliárd forintból javítják a vízelvezetést és utakat: a fejlesztés jövő szeptemberig tart.

Vízelvezetési fejlesztések Győr több városrészében

Több városrészt érintő probléma oldódik meg Győrben egy újabb sikeres pályázat eredményeként. Mérföldkőhöz érkezett a „Belterületi vízrendezés fejlesztések Győr Megyei Jogú Város négy városrészében” című projekt: a napokban megkezdődik a munka a helyszíneken.

kisalfold.hu

gyorplusz.hu

kisalfold

Rádió

2012.10. 05.

Belterületi vízrendezési program indul Győrben

Belterületi vízrendezési program kezdődik a napokban Győrben. Borkai Zsolt polgármester kiemelt jelentőségűnek nevezte a projektet, hiszen a csapadékvíz elvezetési gondok visszatérő problémát jelentenek egy-egy nagyobb esőzés után. A mostani beruházás több mint 280 millió forintos uniós támogatással, és 31 millió forintos önkormányzati önerővel valósul meg, emellett a város 2012-ben és 2013-ban közel 214 millió forintot fordít a kapcsolódó útépítésekre. Megtörténik Adyvárosban az 1. sz. tározótó medrének kotrása, a növényzet gyérítése, és egy új műtárgyat is beépítenek. Ezzel növekszik a tó tározó kapacitása. Megvalósul a Gyirmót-Ménfőcsanak vízfolyás rekonstrukciója. Szabadhegyen a Gyöngyvirág, a Kopja és a Mozsár utcában kiépítik a csatornahálózatot, Kisbácsán pedig a Boglárka, a Szabadság, és a Sövény utca vízelevezetési gondjait orvosolják. Az érintett területeken az útburkolat is megújul. A beruházás a tervek szerint 2013. május 31-ig tart.


o2gyor.hu

Televízió

2012.10.09.

Bácsai vizes öröm

Borkai Zsolt polgármester pénteken jelentette be azt a több városrészt érintő vízrendezési programot, amelyre 310 millió forintot költenek a következő hónapokban. A fejlesztés keretében Adyvárosban, Gyirmót - Ménfőcsanakon, Szabadhegyen és Kisbácsán zajlanak majd munkálatok.

revitatv.hu