GYMJV Útkezelő Szervezete


Médiamegjelenések

Újság

2012.10.18

21012.10.18.

Megszépült a marcalvárosi aluljáró Győrben

Befejeződtek a marcalvárosi aluljáró felújítási munkálatai: rendezett, tiszta, művészetialkotásokkal díszített átjárón sétálhatunk.

Legendákról mesél a megújult győri aluljáró

Fiatal győri művészek alkotásai ékesítik a felújított marcalvárosi aluljárót, amelyet 2012. október 18-án adtak át az alkotók jelenlétében.

kisalfold.hu

gyorplusz.hu

kisalfold

Rádió



 

 



Televízió

2012.10.18.

Megszépült a Marcalvárosi aluljáró

Fiatal győri művészek alkotásai ékesítik a felújított marcalvárosi aluljárót Győrben. Az átadáson Borkai Zsolt polgármester elmondta, az 1995-ben megépült, Marcalváros I. és II. városrészeket összekötő aluljáró állapota az elmúlt években jelentősen leromlott, ezért volt szükség a munkálatokra. A polgármester köszönetet mondott Rózsavölgyi Lászlónak, a terület önkormányzati képviselőjének, amiért kezdeményezésre sokkal több valósult meg egy puszta felújításnál. Megújult a csapadékvíz elvezető rendszer, lefestették a falat, mázolták a korlátokat, kijavították a lépcsőket és elvégezték a bádogos-munkákat is. A képzőművészeti alkotások védelméért, a felület antigraffiti bevonatot kapott. A munka a lakóutca program keretében 26,3 millió forint értékben valósult meg.

o2gyor.hu