Médiamegjelenések 2018-ban

Az Útkezelő Szervezetről megjelent nyomtatott és videó anyagok.

Újság

Kisalföld - 2018.11. 30.

Adventi megnyitó - nézzék meg, ahogy fényárban úszik Győr belvárosa - új fotók, videók

Az év egyik leghangulatosabb időszaka elkezdődött a kisalföldi megyeszékhelyen: felgyúltak advent fényei péntek este. Miközben a karácsonyi díszvilágítás fényei beragyogták a történelmi városrészt, rengeteg kisgyerekes család, baráti társaság korzózott a központban.

 Televízió

Győr+ TV - 2018 1. 30.

Ünnepi fényárban a város

Idén is eljött a várva várt pillanat, péntek este végre felgyúltak Győr adventi fényei és hivatalosan is megkezdődött Közép-Európa egyik leghangulatosabb karácsonyi vására. A megnyitó rendezvényen Borkai Zsolt polgármester azt mondta, minden eddiginél szebb és színesebb ünnepi köntösbe öltözött a város, számos új elem is megjelent a már meglévő, sikeres élmények mellé. A városvezető arról is beszélt, hogy miközben Győr még versenyben van a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címért, a következő hetek a szórakozásról is szólnak a város és az itt élők számára.

Pazar lesz az adventi díszkivilágítás

4000 darab LED izzósor, 3500 méter fénykábel és 14 kilométer fényfüzér, többek között ezek felhasználásával készül idén az adventi díszkivilágítás Győrben. 25 villanyszerelő, 4 héten át dolgozik a karácsonyi fények felszerelésén és 42 darab mindenki karácsonyfája is díszíti majd a várost. Idén is lesznek új látványelemek a Belváros több pontján, például a Szent István úton, a Bécsi kapu téren, a Dunakapu és a Széchenyi téren. Az Adventi Fesztivál november 30-án, pénteken kezdődik, az ünnepi fények felkapcsolásával.